Friss topikok

Anyádba Károly, a dicső hazafi

2012.04.30. 11:25 Cukormázas villanypásztor

A Nap a mai nap is felkelt. Karcsi általában ezt pont annyira tojta le magasról, mint a "minden nap tiszta fehérnemű" elvet. Jó rég óta tartotta már azt, hogy neki aztán teljesen mindegy.
-Mi mindegy Karcsi? -Kérdezték egyre a barátai.
-Minden mindegy, baszom. -Lelkendezett a mi Károlyunk, újra és újra.

Viszont ez a "ma" más volt, mint a többi. Tüntetés volt.
-Valamelyik bordástökűnek má' megint van valami azzal a... izé, vágod... -Indokolt Karcsi.
-Szakdolgozatával? -Kérdeztem tőle.
-Jah, hallod aztán aszonta a Kováccsanyi haverom, hogy lesznek ázsent próbakörök, aztán azok meg csak hoznak piát. Az ilyen szottyadt mocskoknak ezért adják hallod a pénzt, piálnak azt agyonbasznak pár rendőrt téglával.
-Aztán, mi francért tüntetnek?
-T'om is én azt. Érdekel, mint az a nátó-prókátor. Vágod öcsi, mert nem érdekel. Höhö. Baromira nem, a pia kell édesapám.
-Lecsuknak? Anyádnak mit mondok?
-Benne van a fia a tévébe. Aztán úgy se csuknak le, a Kováccsanyi haveromat is, hallod megunta a sétálást aztán el akart lopni egy bicajt a kocsma elől. Aztán nem is ezért vitték be a rendőrök.
-Hát?
-Mondta, hogy ő nem fog itt enyveskedni, megszerzi párbajban. Eltört egy széket a csórikám hátán, meg a fejével egy asztalt. Mondjuk az meg az öklével az orrát, a lábával meg két bordáját. Erre beviszik, mert jön a rendőr "uraim, itt mi történt?" kérdezi, hallod, ökör haverom megválaszol "megbasztuk anyádat, csak eléggé ficánkolt".
-Visszatérve a tüntetésre, szerinted miért érdekli az embereket, hogy valaki csalt az egyetemen?
-Félnek a konkurenciától, vagy mittomén, jönnek azok is a piáért. Régen értelmes dolgok miatt tüntettünk, komcsik ellen, meg ilyenek. Most meg? Komcsik tüntetnek azok ellen, akik tüntetnek a komcsik ellen tüntetők ellen. Belezavarodtam, de érted öcsi minek van itt kéthetes macskahugyozás-szaga, ilyen partikon húsz éve ugyan azokat látom, csak néha más a nóta, meg más a zászló színe, csak az ember szánalmasan ugyan az. Érted mit akarok mondani?
-Értem, értem. Mitől lenne jobb a jelenlegi helyzet?
-Egyszerű, megmondom mitől szar. Szar az élet, inni kell, meg cigizni, mert letépi a pofámat az ideg. Piálok, bagózom rendesen, nyugszom meg már éppen, erre "cigiadó, söradó". Aszongya, egyre kevesebb a lé, egyre drágább a pia, szóval minél szarabb annál kevesebbet tudok inni. Nah ezért megyek tüntetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rokudenashi.blog.hu/api/trackback/id/tr704480528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása