Friss topikok

Anyádba Károly, ki lop az orvostól, ki üti el a mentőst?

2012.05.05. 21:14 Cukormázas villanypásztor

Az érzelem érthető. Mély düh. Budapesten egy éppen mentést végző mentőst gázolt el egy kocsisort kikerülő autós. A hír szerint bunkóságból, nem véletlenül. Lassított, majd kövér gázt adott. Nagykállón egy éppen beteghez házhoz menő orvos autóját törték fel és loptak ki belőle több millió forint értékű műszereket és egyéb orvosi eszközöket.

-Van az ilyen cselekedetekre mentség?
-Hát figyeljél. Van ez a kamuszöveg, hogy megélhetési bűnözés. Már ez se tetszik, normális ember megélhetési dolgozó. Orvérzésig melózunk marha sokan. Mert a gyerek iskolába jár, az asszony vacsorát akar, anyám meg beteg. Ezek jó indokok, elfogadom, de az *bazmeg* hogy azért dolgozzak, mert ilyen kis rohadékoknak milyen siralmas a helyzete? A szociális az. Üzenném nekik, hogy tudnék nekik nagyon jó "szopjális" helyzetet.
-Miért olyan nagy ez a probléma?
-Van ez az elméletem, a kommunizmus elment, csak mi maradtunk itt, a sok szarral a fejünkben. Orvostól viszont akkor sem loptunk! Az ilyen baromira fel tud idegesíteni. Jogos lenne a népharag elve, akkor az ilyeneket a város főterén vernék agyon, de nem lehet, az ilyen kis patkányért is annyit kapsz, mint a rendes emberért. Tizenhét éves? Apja lennék, a második pofonért a szomszédból jönne már haza. Milyen társadalomban tolerálják az ilyet? A legdurvább afrikai táborban nem csinálna meg ilyet senki. Mi szar az a társadalom, ahol ilyen kis gennyek nevelkednek? Erre válaszoljon nekem valaki, kit érdekel, mit hazudnak a politikusok, mit csal a Schmitt, amíg a saját gyerekeink nevelését így elszúrjuk?
-Mi a véleménye a másik esetről?
-Azért a mentősön nem katonai rejtőzködő ruha van. Piros, meg veri vissza a fényt, mint a lopott ezüst. Felfogni se tudom, hogy lehet valaki akkora görény, hogy ilyet akár véletlenül is csinál. Sötétebb az ilyen, mint a vaknak az esti égbolt. Tudod öcsém, ha érted amit mondok, akkor szerintem ez az ország sehova nem halad, de előre biztosan nem amíg ilyen tahókat nevel ki magából ez a ezredszer is csődöt mondó nemzet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rokudenashi.blog.hu/api/trackback/id/tr924490647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása