Friss topikok

Füredi Anna Szilvia, felköpnek és aláállnak

2012.05.07. 13:40 Cukormázas villanypásztor

 

A Demokratikus Koalíció (DK) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordul a Hír Tv Célpont című műsora miatt, a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc pedig több, a szakdolgozatával foglalkozó lappal szemben jogi eljárásokat kezdeményezett.

 

    Varju László országgyűlési képviselő a médiahatóság épülete előtt hétfőn tartott sajtótájékoztatóján közölte: amíg a televízió nem kér elnézést Gyurcsány Ferenctől és a pécsi iskola volt igazgatójától, akit szerinte megtévesztettek, addig a DK politikusai nem nyilatkoznak a Hír Tv munkatársainak. Az NMHH vezetőjét, Szalai Annamáriát pedig arra szólítják fel, "tegye félre minden politikai pártkötődését", és indítson eljárást a műsorban elhangzottak miatt - tette hozzá.
    Varju László a sajtótájékoztatón a Hír Tv-t hírhamisítással vádolta meg, és azt mondta, Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét a televízió Célpont című műsorában "valótlanul támadták meg".
    A Hír Tv május 4-én az érintett iskola igazgatójának szavaira hivatkozva azt közölte, Gyurcsány Ferenc nem vett részt tanítási gyakorlaton, ami pedig a diploma egyik feltétele.
    Az ellenzéki képviselő erre utalva azt közölte, hogy Jedlicska János, a pécsi iskola volt iskolaigazgatója a Hír Tv műsora után egy nappal az ATV-nek azt mondta, a rejtett kamerával készített felvételt összevágták.
    Varju László közölte azt is, hogy Gyurcsány Ferenc jogi eljárásokat kezdeményezett a Pécsi Újság internetes hírportállal, valamint a Magyar Nemzettel szemben is.
    A sajtótájékoztatón Varju László a Hír Tv munkatársának kérdéseire nem kívánt érdemben reagálni. Azért nem nyilatkozik a Hír Tv-nek, mert "összevágott interjúval (...) befolyásolják a közvéleményt" - jelentette ki.
    Az MTI kérdésére, hogy ő és képviselőtársai bíznak-e a pártelnök igazában, a DK-s politikus igennel válaszolt.
/forrás:MTI/

-Ön, mint tehetséges kezdő anya és egy Orbán által siralmas helyzetűnek titulált nemzet szülöttje mit gondol a zseniális Magyarország zseniális politikai felsővezetéséről?
-Jajj, Schmitt és Gyurcsány... Az első legalább valami tisztséget betöltött, az utóbbi csak a fizetését veszi fel. Hatalma, szava vagy értéke egyiknek sem volt. Ez az egész lejáratókampány ami Fletót célozza számomra nevetséges. Pék végzettségem van, ha nem pékként dolgoznék kit érdekelne, hogy megvan-e az utolsó gyakorlati vizsgám. Gyurcsány nem tanárként dolgozik, kit érdekel, hogy valaha is tartott-e tanítási gyakorlatot, van olyan miniszterünk akinek semmilyen diplomája sincs, nemhogy másolt. Elterelés az egész...
-Miről terel el?
-Áldott s dicsért kormányunk nagyon rejtegeti az ügynöklistákat. Nagyon liberális elképzelés, hogy nem számít, hogy régen mi voltál csak az számít, hogy most mi vagy. Persze ez csak akkor van így, hogyha a hűtődön Fidesz matrica van, ez korunk bárányvére, kiteszed az ajtóra és máris védettséget élvezel a csúf, gonosz EU-tól és a még gonoszabb, már-már ádáz magyar néptől. Nembaj, hogy besúgtad a szomszédodat, nem baj, hogy olyan rezsimet támogattál, aminek hála mi létezünk, most velünk vagy és aki ezt nem szereti az a haza ellensége.
-Melyik hozzáállást kéne megszüntetni?
-A kettő jelenléte üti egymást. Én azért nem nevelném a gyerekembe azt, hogy akkor gáz valami, ha kiderül. Azzal nincs gond, hogy nem számít, hogy eddig mit csináltál, az a fontos, hogy abban tedd a legjobbat, amit éppen csinálsz. Diploma nélkül, esetleg ügynökként. Teljesen mindegy.
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rokudenashi.blog.hu/api/trackback/id/tr694493929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása